lunes, 7 de mayo de 2012

Activitats als grups interactius.



Bon dia,
M’agradaria mostrar-vos algunes activitats que és duen a terme durant els grups interactius. La majoria del material que s’utilitza està elaborat per les mestres del primer cicle.

- Aprendre a mesurar amb regles de diferents mides i cintes mètriques. Els nins i nines poden triar què volen mesurar i quin estri és més adient. També, ho han de saber escriure correctament amb la unitat de mesura.


- Impremta: Escriure paraules. Hi ha segells amb totes les lletres del abecedari. En aquesta activitat varem treballar totes les paraules que recordàvem amb s, ss, ç i z.



-   - Emparellar els nombres amb les seves representacions. Després d’haver treballar els conceptes de unitat i desena els vàrem posar en pràctica amb aquesta activitat.


-     - Aprendre a mesurar amb les bàscules. Hi ha una bàscula per a mesurar petits objectes i una altre per a poder saber què pesen ells. També ho han de saber escriure bé amb la seva unitat de mesura.



    - Descripció d’animals. Intentant utilitzar els termes que hem après al projecte que fèrem d’animals (com: ovipar, vivipar, mamífer, carnívor, vertebrat, amb plomes, amb urpes, etc.).


Les activitats es poden realitzar individualment, en parella, en grup, segons la necessitat. I el que és preten és intentar possar en pràctica tots els coneixements que han après durant el curs.

Puc dir, que aquestes activitats són molt motivadores ja que els hi agrada poder manipular, treballar en parella o en grup, poder xerrar una estona i mourer-se lliurament per l’aula. En poc temps realitzen moltes activitats que resulten significatives per a ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario